OM OSS

frågor
och
svar

FINNS DET PARKERING?

Ja. Det finns 2h fri parkering från 06:00 - 20:00 i parkeringshuset.

HAR NI BARNPASSNING?

Nej.
Gymmet är en högljudd och vuxen miljö som ej är anpassad för barn. Barnen kan följa med förutsatt att dom sitter stilla och är under din uppsikt hela tiden.

JAG HAR ETT PAR SKADOR. KAN JAG FÅ UT NÅGONTING AV ATT TRÄNA HOS ER DÅ?

Absolut. Våra Personliga Tränare har en bra utbildning och kunskap om träning vid speciella problem som skador och sjukdomar. Många människor har framgångsrikt använt funktionell träning för att rehabilitera olika skador. Vi menar att den bästa vägen till långsiktig hälsa är att lära sig bra funktionella rörelser, och att långsamt bygga upp styrka i dessa rörelser, snarare än att undvika dem helt. Våra PT's hjälper till att skräddarsy träningen till dina förutsättningar.

VAD BEHÖVER JAG HA MED MIG TILL ETT TRÄNINGSPASS?

Egentligen bara dig själv. Och såklart träningskläder; shorts, t-shirt, gymnastikskor och en vattenflaska brukar räcka.

HUR BLIR JAG MEDLEM?

Allt sköts smidigt från vår hemsida. Vill du hellre prata med någon av våra PT's för att bestämma vilket av de olika uppläggen som passar dig, kan du skicka ett e-mejl eller komma förbi vid bemannad öppettid så hjälper vi dig på plats.

KAN HELA FAMILJEN TRÄNA PÅ RÖNNINGE GYM?

Vi har ingen lägsta ålder för att träna hos oss. Men för att träna själva utan målsman krävs det att man fyllt 15 år. För att själv teckna medlemskap ska man vara 18 år gammal. Är man är under 18 år behövs alltid målsmans godkännande.